Bild: <a href=Avloppsakuten" />

Ensam är inte alltid stark - en avloppshistoria

2014-05-23

När man äger ett hus finns det många saker att tänka på - och när något strular gäller det att fixa saken själv eller betala massor av pengar för att få hjälp. Nedan följer historien om den envisa niobarnsmamman Carola som gör allt för att få ekonomin och vardagen att gå ihop.

Översvämning i tvättstugan

Mamman Carola är en riktig kämpe. Tänk själv att du står i duschen och hör hur vattnet börjar rinna ut på golvet. Alla högar av tvätt som ligger på golvet blir blöta. Det börjar sakta men säkert dofta avlopp i hela huset. Carola slänger sig ur duschen för att försöka få ordning på detta innan allt blir blött och avloppsdränkt. Men hon inser tillslut att det inte finns så mycket hon kan göra på egen hand, utan det blir till att ringa efter någon som kan rensa alla avlopp åt henne. Eftersom det dessutom är helg så kan det här bli dyrt! Men vad ska man göra? Man vill ju inte plaska runt i avloppsvatten fram till måndagen! 

Man måste komma ihåg att be om hjälp och tänka på vad som är viktigt i livet. Läs om hur Carola löste problemet och inspireras av hennes vilja och kärlek i henne fantastiska blogg. Kvinnan är en förebild.