Tips på hur du kan få snygga ögonbryn

Tips på hur du kan få snygga ögonbryn

Få snygga ögonbryn nu!

2015-06-12

För inte så länge sedan var det trendigt att noppa ögonbrynen till max. Man gjorde det varje dag och skulle man råka missa ett hårstrå så innebar det en katastrof. Idag är det tack och lov populärt att ha lite mer buskiga ögonbryn, vilket betyder att vi kan få låta pincetten vila ett tag. Jag tänkte därför dela med mig av tips på hur du kan få snygga buskiga ögonbryn som fortfarande ser välvårdade ut.

 

Först behöver du ett ögonbrynsserum som ser till att dina ögonbryn ser friska och fylliga ut. Använd detta serum två gånger om dagen. Jag brukar helst använda mig av Xbrow från Xlash, enligt mig är det en produkt som är lätt att använda och som ger ett bra resultat. Du kan läsa mer om Xbrow här på Xbeauty.se.

Nästa tips är att du ska använda dig av bryngel. Ett vanligt misstag när man använder bryngel är att man först målar brynen och sen applicerar gelen. Men det är faktiskt tvärtom! Applicera gel först och sen måla. Det viktiga när du ska köpa bryngel är att du hittar en produkt som ser till att dina ögonbryn håller den rätta formen.

Du behöver även en ögonbrynspenna som kan hjälpa dig att få skarpa och välformade bryn. Köp en penna som också har en infällbar borste. Borsten hjälper nämligen till att kamma stråna så att du får en naturlig och snygg look.

Slutligen behöver du ett kit med ögonskugga. Köp ett kit med minst tre olika skuggor så att du kan mixa och matcha fram den rätta färgen.  Tillsammans med pennan kan du skapa vackra och definierade ögonbryn med din ögonskugga.  

Om du vill veta mer om hur du kan få snygga ögonbryn rekommenderar jag dig att läsa denna artikel i Expressen. Jag finner den mycket användbar.