Samsungs nya telefon har en rundad display.

Samsungs nya telefon har en rundad display.

Funderar på att köpa ny mobil från Samsung

2015-08-11

Jag har haft min Samsung Galaxy i över tre år men nu känns det som att det är dags att byta telefon. Jag är inte på något vis missnöjd med min nuvarande lur men det har helt enkelt kommit till en tid då det är dags att tacka den för en lång och trogen tjänst. Som alltid är det svårt att hitta en mobil som passar för just mig. Jag har varit i lite olika butiker och tittat på ett par telefoner men den mobil som jag har fastnat för är ännu inte ute på marknaden. Det är Samsung S6 Edge Plus som jag är sugen på och den kommer troligtvis att presenteras den 13:e augusti, enligt både Capilon.se och 99mac.se.

Jag har läst på lite om Galaxy S6 Edge Plus och den verkar vara av god kvalité. Förhoppningsvis håller den lika länge som min förra mobil gjorde. Du kan läsa mer om vad för typ hårdvara som finns i mobilen här. Sen ska jag inte ljuga. Den böjda displayen som Edge Plus har är jag enormt svag för. Jag kan tänka mig att det kommer att finnas massvis av snygga skal till den. Det blir till att ta en titt hos TheMobileStore, de brukar ha många snygga skal till flera olika mobilmodeller. För dig som också är sugen på att köpa denna telefon hittar du TheMobileStores särskilda avdelning för skal till Galaxy S6 Edge Plus här.

Nu ska det tilläggas att det inte är helt säkert att det är just Edge Plus som presenteras den 13:e augusti. Men jag hoppas verkligen att det är just den, för det skulle betyda att mobilen snart kommer vara ute för försäljning.