Vigselring. Bild från <a href=Fahlström.se" />

Vigselring. Bild från Fahlström.se

Snart är det dags! Vem ska vinna Guldhjärtat 2014?

2014-01-16

Sista helgen i januari är den stora årliga bröllopsmässan! Och för tredje året i rad ska där Sveriges mest exklusiva kärlekspris delas ut. Guldhjärtat, ett pris som hyllar romantik och vackra bröllopshistorier, ges ut i fyra kategorier: Årets Bröllopspar, Årets Frieri, Årets Bröllopsfoto, och för första gången någonsin, Årets Bröllopssmycke!

Här samlas de mest fantastiska historier om kärlek och giftermål som har hänt under året. Och vinnarna belönas sedan med lyxiga priser från Countryside Hotels och magasinet Lifestyle Wedding. Bland priserna finns bland annat gratis hotellnätter på valfritt Countryside Hotels, exklusiva och dyra smycken och klockor, samt lyxiga hud- och hårvårdsprodukter.

Här har de satt ihop en lista med samtliga priser som vinnarna får! Vinster Guldhjärtat 2013

I början på september släpptes ett pressmeddelande där de berättade hur man anmäler sig själva, familj eller vänner. Men jag vet tyvärr inte om de fortfarande tar in några anmälningar.

För att se ett exempel på vad som gör det här priset så fantastisk kan ni läsa om förra årets vinnare här: Vinnarna av Guldhjärtat 2013. Där finns årets bröllopsfoto och inspirerande berättelser från vinnarna.

Ni kan också följa vägen fram till prisutdelningen på facebook, där de också lottar ut lyxiga produkter till de som följer alla uppdateringar! Den finns på: https://www.facebook.com/vinnguldhjartat