Bra sminkning till vardagen

Bra sminkning till vardagen

Tips på bra sminkguide

2015-04-01

Smink är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar nämligen att sminka mig. Det är svårt att hitta en sminkmetod som passar i vardagen, en typ av sminkning som får en att känna sig snygg utan att man känner sig för uppsminkad. Det är viktigt med bra make-up och det behöver inte vara så ytligt som alla vill få det till. Om du inte tycker det så bör du läsa denna artikel på GossipAunty. Där berättar dem om vad smink kan göra för ditt självförtroende.

Nyligen så testade jag en sminkmetod som jag läste om på Svenskfashion.se. Där tipsar de bland annat om rouge från Glamazon, och jag kan bara instämma att deras utbud på rouge är enormt. I 8 lätta steg ger de sminktips som gör en stor skillnad med ditt yttre. De tar också upp vikten av att snygga fotografier till sin portfolio och länkar till denna sajt.

Trots att denna sminkmetod från Svenskfashion.se lämpar sig främst till när man ska ta modellbilder av sig själv så funkar faktiskt denna sminkguide att använda sig av i vardagen. Jag har nu testat denna sminkning i en vecka och är nöjd med resultatet. De finns flera nyttiga tips i deras sminkguide. Bland annat att man ska använda rouge och foundation som passar ens hudton. Jag testade att köpa en foundation som matchar min hud och resultatet blev enastående. Rougen jag hittade framhäver verkligen kindbenen och ger ansiktet skarpa konturer.

Tycker ni själva borde besöka svenskfashion.se för att testa deras sminktips. Tror att ni kommer bli mycket nöjda med de tips som ges där.